Bullrecept

Bullar är lättbakat och perfekt till allt från frukost till att ta med sig på utflykt. Du finner allt från luftiga vetebullar till grova matbullar. Vi har även recept på glutenfria bullar för dig som inte tål gluten.
Recept på BaguetterBaguetter
Varför köpa baguetter när det är mycket godare och roligare att göra sina egna? Prova detta enkla recept på hemmagjorda baguetter. Fyll baguetterna med någon god röra och ta med till lunch.

PizzabullarPizzabullar
Lättlagade och suveränt goda pizzabullar som är utmärkta att ha med sig på utflykten eller att plocka fram till mellanmålet. Älskade av både gammal som ung.

Morotsbullar med ägg och honung
Morotsbullar är både lätta att baka och smakar helt underbart. Morötterna gör att bullarna blir saftiga och att de håller sig saftiga länge. Det är även tillsatt solrosfrön för att få det lilla extra.

Kesobröd
Du ska bl.a. använda 6 dl mjölk och varmt vatten, 1 kuvert jäst eller 1 paket färsk jäst och ½ dl olja till detta recept på kesobröd. Ett av våra mest omtyckta recept i kategorin bullar.

Nyttiga bullar
Dessa nyttiga bullar är helt klart värda att prova de smakar himmelskt. Du väljer själv om du vill ha äpple, päron eller morötter i, frukten/grönsakerna gör brödet riktigt saftigt.

Snabba bullar
Detta recept på snabba bullar är för dig som gillar hembakat bröd men som inte har tid att låta degen jäsa någon längre stund. Goda och lätta att baka. Ät dem till frukost eller till maten.

Havrebullar
Prova dessa nyttiga och utsökta havrebullar. De är lätta att baka och havregrynen gör dem extra saftiga. De innehåller inget socker så kan även ätas av diabetiker. Gott och enkelt.

Lätta bullar
Bland annat behövs 25g jäst, 3 dl vatten och 2-3 tsk salt till detta recept på lätta bullar. Fram till nu smakad av 4309 personer.

Fullkornsbullar
Dessa fullkornsbullar är som namnet häntyder bakade med fullkornsvetemjöl. I bullarna är det även tillsatt keso vilket gör dem riktigt saftiga och goda. Värt att prova.

Spanskt bröd
Spanskt bröd med oliver och lufttorkad skinka. Underbart bröd som kan ätas som det är eller användas som tillbehör till t.ex. en spansk tomatsoppa. Ett extra plus är att det endast ska jäsa i 30 min.

Russinbullar med äpple
Otroligt goda och enkla russinbullar med äpple. Russinen och äpplet ger inte bara bullarna en god smak utan gör även bullarna extra saftiga i längre tid. Omtyckt av stor som liten.

Bullar med russin
Goda och omtyckta bullar med russin i. Bullarna kan ätas som de är eller de kan ätas som bröd med t.ex. smör och ost. Perfekt till mellanmål och utflykter.

Bullar med choklad
Läckra chokladbullar bakade med bland annat fullkornsmjöl. Bullarna går relativt snabbt att tillaga då de bara ska jäsa en gång och det i endast 30 min. Värt att pröva.

Utflyktsbröd
Dessa utflyktsbröd är precis som namnet säger perfekta att ha med sig på utflykt. Ett extra plus är att de är fettsnåla. Kan dock göras mer rika på fett genom att man använda standardmjölk och fett ost.

Släta vetebullar
Lättbakat och gott recept på släta vetebullar. Går utmärkt att stoppa i frysen, är perfekt att ta upp då du får oväntat besök. Älskade av gammal som ung.

Flere sider med bullar: 1, 2 , 3
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

62.842 prenumeranter.


Sitemap | RSS | Personupplysningar | Om Webbkokbok | © HEPHEY 2007 - 2012

Weboppskrifter
Recept  >  Matrecept  >  Baka  >  Bröd  >  Bullar