Skydd av personupplysningar

När du använder webbkokbok.se så insamlar vi (och tredjepart) olika upplysningar om dig och ditt användande av hemsidan.

Webbkokbok.se och/eller tredjepart använder cookies och/eller web beacons till insamling av dessa upplysningar. Dessutom registreras de upplysningar som du skriver in på hemsidan (t.ex. sökord, IP-adress, e-post adress, namn, postnummer, kön och ålder).

Du kan närhelst du vill be webbkokbok.se om att radera de upplysningar vi har om dig genom att sända et mail till . Du kan dessutom när som helst du vilja ta bort de cookies som är insatta i din browser som följd av användandet av webbkokbok.se.

Vi skyddar de registrerade upplysningarna efter bästa förmåga, men vid dataöverförsel via nätet och vid elektronisk förvaring av data så är det inte möjligt att garantera 100 % säkerhet. Det finns alltid en risk för att obehöriga tvingar sig tillträde. Därför är ditt användande av webbkokbok.se och därav följande registrering och förvaring av personupplysningar ditt eget ansvar.

Vid användning av vår hemsida, nyhetsbrev och ev. andra tjänster accepterar du nuvarande riktlinjer för skydd av personliga upplysningar.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

62.842 prenumeranter.


Sitemap | RSS | Personupplysningar | Om Webbkokbok | © HEPHEY 2007 - 2012

Personupplysningar
Recept  >  Personupplysningar