Blinis med rökt makrill

Blinis med rökt makrill

Dekorativt och välsmakande.

Årstid: Hela året
Personer: 4
Receptet är ej fettsnålt.
Träffar: 709
Tipsa en vän
Skriv ut
Ingredienser:

Du behöver följande ingredienser till detta recept blinis med rökt makrill.

8 små blinis eller 4 brunchpannkakor (kan köpas färdiga eller lagas själv där hemma)
1 rödlök
100 gram rökt makrill
1,5 dl creme fraiche/gräddfil
Dill

Tillvägagångssätt för blinis med rökt makrill:

Stek pannkakorna eller värm ev. de köpta pannkakorna i ugnen.

Finhacka rödlöken.

Ta bort skinnet från makrillen och skrapa bort fettet. Plocka bort ev. ben och bryt fisken i mindre bitar.

Ta ut pannkakorna ur ugnen och lägg en klick crème fraiche/gräddfil på varje pannkaka. Lägg makrillbitarna ovanpå crème fraichen/gräddfilen och toppa tillsist med rödlök.

Dekorera med gräslök och servera sedan rätten omgående för bäst smak.


Detta recept på blinis med rökt makrill är tillagt av Cathrine den 16.05.2012.





Sänd in dina egna recept
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

62.842 prenumeranter.


Sitemap | RSS | Personupplysningar | Om Webbkokbok | © HEPHEY 2007 - 2012

Weboppskrifter
Recept  >  Matrecept  >  Fisk  >  Blinis med rökt makrill