Fläskfilé med parmaskinka

Fläskfilé med parmaskinka

Italienskinspirerad fläskfilé.

Årstid: Hela året
Personer: 4
Receptet är ej fettsnålt.
Träffar: 1885
Tipsa en vän
Skriv ut
Ingredienser:

Du behöver följande ingredienser till detta recept fläskfilé med parmaskinka.

1 fläskfilé
8 soltorkade tomater, finhackade
3 vitlöksklyftor, finhackat
1 knippe basilika, finhackat
1/4 dl pinjekärnor
1 paket parmaskinka

Tillvägagångssätt för fläskfilé med parmaskinka:

1. Gör ett hål i fläskfilén med skaftet på en träsked.

2. Blanda soltorkade tomater, vitlök, basilika och pinjekärnor. Fyll fläskfilén med bladningen och stäng igen hållet med en köttnål eller ev. knyt ett snöre runt.

3. Lägg fläskfilén i ett ugnssäkert fat och ställ in i ugnen på 220 grader i 15 min.

4. Ta ut fläskfilén och linda parmaskinkan runt så filén är helt inpackad. Sätt in den i ugnen i ytterligare 10-15 min.

5. Ta ut fläskfilén och låt den ligga och vila under aluminiumfolie i ca 10 min innan den skäres i skivor.



Detta recept på fläskfilé med parmaskinka är tillagt av Cathrine den 23.08.2010.





Sänd in dina egna recept
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

62.842 prenumeranter.


Sitemap | RSS | Personupplysningar | Om Webbkokbok | © HEPHEY 2007 - 2012

Weboppskrifter
Recept  >  Matrecept  >  Kött  >  Fläskfilé  >  Fläskfilé med parmaskinka