Äppel- och marsipankaka

Äppel- och marsipankaka

Här är det tillagat en dubbel portion.

Årstid: Höst
Personer: N/A
Receptet är ej fettsnålt.
Träffar: 1949
Tipsa en vän
Skriv ut
Ingredienser:

Du behöver följande ingredienser till detta recept Äppel- och marsipankaka.

4 äpplen
100 gram mörk choklad
100 gram marsipan

Deg:
1 kopp mjöl
1 kopp socker
1 ägg
1 tsk bakpulver

Dekoration:
½ kopp kokos
½ tsk kanel

Tillvägagångssätt för Äppel- och marsipankaka:

Hacka äpplen, marsipan och choklad och lägg i en ugnsfast form. Rör samman ingredienserna till degen och strö den över äpplena. Blanda kokos och kanel och lägg på toppen. Ställ in formen i ugnen på 180 grader tills äpplena är helt mjuka.

Servera kakan med glass eller vaniljsås.


Detta recept på Äppel- och marsipankaka är tillagt av Cathrine den 04.10.2011.





Sänd in dina egna recept
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

62.842 prenumeranter.


Sitemap | RSS | Personupplysningar | Om Webbkokbok | © HEPHEY 2007 - 2012

Weboppskrifter
Recept  >  Matrecept  >  Kakor  >  Äppel- och marsipankaka