Avokado- och vitlöksdipp

Avokado- och vitlöksdipp

Lättlagad avokado/vitlöksdipp som bl.a. kan serveras till diverse mexikanska rätter.

Årstid: Hela året
Personer: N/A
Receptet är ej fettsnålt.
Träffar: 1252
Tipsa en vän
Skriv ut
Ingredienser:

Du behöver följande ingredienser till detta recept avokado- och vitlöksdipp.

1 mogen avokado
vitlök efter smak och behag
saft från 1/2 citron
150 g naturell Yoghurt
nyklippt gräslök
Salt och nymald peppar

Tillvägagångssätt för avokado- och vitlöksdipp:

1. Dela avokadon, ta ur kärnan och gröp ur avokadoköttet. Mosa/mixa avokadoköttet med citronsaften.

2.Blanda samman avokadomoset med yoghurten och pressa sedan ner vitlöken.

3.Tillsätt salt och peppar.

4.Dekorera till sist med gräslöken.

Tillaga dippen strax innan servering.


Detta recept på avokado- och vitlöksdipp är tillagt av Cathrine den 09.04.2010.





Sänd in dina egna recept
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

62.842 prenumeranter.


Sitemap | RSS | Personupplysningar | Om Webbkokbok | © HEPHEY 2007 - 2012

Weboppskrifter
Recept  >  Matrecept  >  Mexikansk mat  >  Avokado- och vitlöksdipp