Baconpaj

Baconpaj

Välsmakande baconpaj.

Årstid: Hela året
Personer: N/A
Receptet är ej fettsnålt.
Träffar: 2728
Tipsa en vän
Skriv ut
Ingredienser:

Du behöver följande ingredienser till detta recept baconpaj.

150 gram bacontärningar
1 pajbotten (köp färdig eller gör en själv)
1 stor lök
3 purjolökar
3 ägg
1,5 dl mjölk
6 msk crème fraiche
Salt och peppar

Tillvägagångssätt för baconpaj:

Stek bacontärningarna i en stekpanna tills de är gyllenbruna och lägg dem sedan på en tallrik med hushållspapper.

Lägg pajbottnen i en pajform. Hacka lök och purjolök, fördela över pajbottnen. Vispa ägg, mjölk, crème fraiche, salt och peppar. Häll ner äggblandningen i pajformen och strö bacontärningarna på toppen.

Ställ in pajen på 220 grader i ca 45 min.



Detta recept på baconpaj är tillagt av Cathrine den 11.08.2011.





Sänd in dina egna recept
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

62.842 prenumeranter.


Sitemap | RSS | Personupplysningar | Om Webbkokbok | © HEPHEY 2007 - 2012

Weboppskrifter
Recept  >  Matrecept  >  Paj  >  Baconpaj