Fisklasagne med spenat

Årstid: Hela året
Personer: N/A
Receptet är fettsnålt.
Träffar: 1884
Tipsa en vän
Skriv ut
Ingredienser:

Du behöver följande ingredienser till detta recept fisklasagne med spenat.

250 gram lasagneplattor
2 hackade lökar
2 pressade vitlöksklyftor
5 morötter
1 tsk salt
1 tsk nymald peppar
300 gram frusen spenat
6 tomater
700 gram hälleflundra
2 små burkar keso
4 msk riven parmesan
2 msk olivolja

Tillvägagångssätt för fisklasagne med spenat:

1. Värm upp ugnen till 200 grader. Smöra ett ugnsfast fat med lite olja och lägg lasagneplattor i botten.

2. Stek lök och vitlök i olja i en uppvärmd stekpanna tills de är mjuka. Riv morötterna grovt och lägg ber även dessa i stekpannan tills de blivit mjuka. Krydda med salt och peppar.

3. Tina upp spenaten och pressa ur vattnet. Skär tomaterna i skivor och fisken i mindre bitar. Blanda samman alla grönsakerna i en skål.

4. Lägg följande i lager i formen: grönsaker, fisk, keso, och lasagneplattor. Avsluta med ett lager keso och strö tillsist parmesan på toppen.

5. Lägg ett lock över formen eller ett lager aluminiumfolie och ställ in fatet i ugnen i 30-40 min.


Detta recept på fisklasagne med spenat är tillagt av Cathrine den 04.08.2010.





Sänd in dina egna recept
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

62.842 prenumeranter.


Sitemap | RSS | Personupplysningar | Om Webbkokbok | © HEPHEY 2007 - 2012

Fisklasagne med spenat
Recept  >  Matrecept  >  Pasta  >  Lasagne  >  Fisklasagne med spenat