Fransyska

Fransyska

Servera förslagsvis steken med klyftpotatis och rödvinssås.

Årstid: Hela året
Personer: N/A
Receptet är ej fettsnålt.
Träffar: 4661
Tipsa en vän
Skriv ut
Ingredienser:

Du behöver följande ingredienser till detta recept fransyska.

1 bit fransyska på ca 1 kg
1 msk grovt salt
Peppar


Tillvägagångssätt för fransyska:

1. Gnid in steken med salt och peppar, har steken ett fettlager så skär lite i det först så att salt och peppar tränger ner.

2. Bryn köttet i ugnen i ca 15 min på 250 grader. Sänk temperaturen till 170 grader och låt köttet stekas i ytterligare 30-40 min, beroende på hur rött du vill ha köttet.

3. Ta ut steken och låt den vila i 15 min innan den skärs upp i skivor.


Detta recept på fransyska är tillagt av Cathrine den 03.08.2010.





Sänd in dina egna recept
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

62.842 prenumeranter.


Sitemap | RSS | Personupplysningar | Om Webbkokbok | © HEPHEY 2007 - 2012

Weboppskrifter
Recept  >  Matrecept  >  Kött  >  Fransyska