Glutenfri kaka

Glutenfri kaka

Enkel och saftig.

Årstid: Hela året
Personer: N/A
Receptet är ej fettsnålt.
Träffar: 2330
Tipsa en vän
Skriv ut
Ingredienser:

Du behöver följande ingredienser till detta recept glutenfri kaka.

300g socker
4 ägg
2 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
50g margarin
2 dl mjölk

Fyllning:
100g riven kokos
100 margarin
250g farinsocker
1 dl mjölk

Tillvägagångssätt för glutenfri kaka:

Smält 50 margarin. Blanda i övriga ingredienser och häll smeten i en smord form. Baka mitt i ugnen i cirka 20 minuter i 200 grader.
Smält resten av margarinet. Rör ner fyllningens övriga ingredienser. Ta ut kakan. Bre på fyllningen och baka ytterligare 5 minuter.

Detta recept på glutenfri kaka är tillagt av Mårten den 16.10.2007.





Sänd in dina egna recept
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

62.842 prenumeranter.


Sitemap | RSS | Personupplysningar | Om Webbkokbok | © HEPHEY 2007 - 2012

Weboppskrifter
Recept  >  Matrecept  >  Allergimat  >  Glutenfri kaka