Hälleflundra med pesto

Hälleflundra med pesto

En italienskinspirerad fiskrätt.

Årstid: Hela året
Personer: N/A
Receptet är ej fettsnålt.
Träffar: 1851
Tipsa en vän
Skriv ut
Ingredienser:

Du behöver följande ingredienser till detta recept hälleflundra med pesto.

600g Hälleflundra
300 risblandning med ärtor, majs och röd paprika
Grön pesto
4 dl tomatjuice
Salt och peppar

Tillvägagångssätt för hälleflundra med pesto:

Häll risblandningen i en ugnssäker form. Salta och peppra tomatjuicen efter behag och häll den över risblandningen. Lägg fisken ovanpå och bre på pesto. Ställ formen i ugnen ca 25 minuter på 180 grader. Servera med sallad och ett gott bröd.

Detta recept på hälleflundra med pesto är tillagt av Mårten den 22.01.2009.





Sänd in dina egna recept
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

62.842 prenumeranter.


Sitemap | RSS | Personupplysningar | Om Webbkokbok | © HEPHEY 2007 - 2012

Weboppskrifter
Recept  >  Matrecept  >  Fisk  >  Hälleflundra med pesto