Hallon Koldskål

Årstid: Sommar
Personer: 4
Receptet är fettsnålt.
Träffar: 1793
Tipsa en vän
Skriv ut
Ingredienser:

Du behöver följande ingredienser till detta recept hallon koldskål.

6 st äggulor
6 msk strösocker
1 st vaniljstång (kan hoppas över)
1 liter yogurt naturell
2 msk citronsaft
2 dl frusna Hallon

Tillvägagångssätt för hallon koldskål:

Vispa äggulor och socker poröst med elvisp. Dela vaniljstången och skrapa ut de små svarta kornen och blanda ner i äggen och sockret. Rör runt försiktigt.
Häll i yogurt och citronsaft, kör hallonen i en mixer eller något för att "nästan" göra pure av dem (De ska kunna komma igenom sugröret) vänd sedan ner dem i yogurtblandningen försiktigt.
Låt stå ett tag i kylskåp, Servera i stort glas med sugrör eller i djup skål med några hela bär som dekoration. Njut..:-)

Detta är perfekt som mellanmål när man vill ha något mättande eller varför inte på barnkalaset. Garanterat uppskattat. Mina barn dricker det i trägården på sommaren.


Detta recept på hallon koldskål är tillagt av martina den 09.04.2008.





Sänd in dina egna recept
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

62.842 prenumeranter.


Sitemap | RSS | Personupplysningar | Om Webbkokbok | © HEPHEY 2007 - 2012

Hallon Koldskål
Recept  >  Matrecept  >  Diverse  >  Hallon Koldskål