Kalvfilé

Kalvfilé

Färdig till servering.

Årstid: Hela året
Personer: 5
Receptet är ej fettsnålt.
Träffar: 1257
Tipsa en vän
Skriv ut
Ingredienser:

Du behöver följande ingredienser till detta recept kalvfilé.

1 kg kalvfilé
Salt och peppar
Lite matolja
Stektermometer

Tillvägagångssätt för kalvfilé:

Salta och peppra köttet. Värm upp oljan i en stekpanna och bryn köttet på alla sidor. Lägg ner filén i en ugnsfast form och stik in en stektermometer i köttets mitt.

Stek kalvfilén i ugnen på 200 grader tills termometern visar 57 grader (då är köttet medium stekt) Ta ut köttet ur ugnen och täck det med aluminiumfolie. Låt köttet stå och dra sig i ca 10 min innan det serveras.


Detta recept på kalvfilé är tillagt av Cathrine den 09.08.2011.





Sänd in dina egna recept
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

62.842 prenumeranter.


Sitemap | RSS | Personupplysningar | Om Webbkokbok | © HEPHEY 2007 - 2012

Weboppskrifter
Recept  >  Matrecept  >  Kött  >  Kalvfilé