Kesobröd

Kesobröd

Saftigt kesobröd.

Årstid: Hela året
Personer: N/A
Receptet är ej fettsnålt.
Träffar: 1589
Tipsa en vän
Skriv ut
Ingredienser:

Du behöver följande ingredienser till detta recept kesobröd.

6 dl mjölk och varmt vatten
1 kuvert jäst eller 1 paket färsk jäst
½ dl olja
½ tsk salt
1 bägare keso (500g)
Mjöl

Tillvägagångssätt för kesobröd:

Häll mjölk/vatten blandningen i en skål. Tillsätt jäst, olja, keso och salt. Låt stå och dra sig i 2-3 min. Häll i mjöl och rör runt tills degen har bra konsistens, den ska vara lite klibbig men fortfarande gå att jobba med. Låt degen jäsa i 30-40 min.

Älta degen och tillsätt ev. lite mer mjöl. Forma degen till bullar och låt dem jäsa i ytterligare 15-20 min.

Baka de färdigjästa bullarna i ugnen på 180-200 grader i 10-15 min. Servera med smör.


Detta recept på kesobröd är tillagt av Cathrine den 10.02.2012.





Sänd in dina egna recept
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

62.842 prenumeranter.


Sitemap | RSS | Personupplysningar | Om Webbkokbok | © HEPHEY 2007 - 2012

Weboppskrifter
Recept  >  Matrecept  >  Baka  >  Bröd  >  Kesobröd