Kyckling garam masala

Kyckling garam masala

En härligt kryddig indisk kycklingrätt.

Årstid: Hela året
Personer: 4
Receptet är ej fettsnålt.
Träffar: 1417
Tipsa en vän
Skriv ut
Ingredienser:

Du behöver följande ingredienser till detta recept kyckling garam masala.

2 msk olja
600 g kycklingfilé
4 lök
4 vitlöksklyftor
2 msk ingefära
3 msk garam masala
1 tsk kardemumma
1 msk koriander
1 msk spiskummin
1 burk krossade tomater (4 dl)
1 burk kokosmjölk (4 dl)
Salt

Tillbehör:
Ris
Mangochutney

Tillvägagångssätt för kyckling garam masala:

Värm upp oljan i en gryta och stek kycklingfiléerna på alla sidor.

Strimla löken och finhacka vitlöken. Lägg ner i grytan och låt steka.

Skala ingefära och finhacka den. Lägg ner ingefäran i grytan tillsammans med alla kryddorna, blanda väll.

Tillsätt de krossade tomaterna och kokosmjölken. Låt rätten koka i ca 30 min. Smaka av med salt.

Servera med ris och mangochutney.


Detta recept på kyckling garam masala är tillagt av Cathrine den 23.05.2012.





Sänd in dina egna recept
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

62.842 prenumeranter.


Sitemap | RSS | Personupplysningar | Om Webbkokbok | © HEPHEY 2007 - 2012

Weboppskrifter
Recept  >  Matrecept  >  Asiatisk mat  >  Indisk mat  >  Kyckling garam masala