Kycklingfilé i gräddsås

Årstid: Hela året
Personer: N/A
Receptet är ej fettsnålt.
Träffar: 3961
Tipsa en vän
Skriv ut
Ingredienser:

Du behöver följande ingredienser till detta recept kycklingfilé i gräddsås.

kycklingfileer
champinjoner
lök
vitlök
fetaost
gräddsås
svartpeppar,salt och lite chilli

Tillvägagångssätt för kycklingfilé i gräddsås:

Fräs kycklingfilerna gyllenbruna och gör små små stick i dem med en gaffel för att såsen ska gå in riktigt i köttet. Under tiden görs en gräddsås. Häll såsen i en stor gryta sen lägger du i kycklingen. Fräs champinjoner,vitlök och lök,och häll det sedan i grytan. Krydda efter din egen smak. Låt sedan grytan stå och puttra på mellanvärme i ca 1 timme. Kontrollera att kycklingen är färdig och lägg sedan upp den på ett uppläggningsfat och häll över tärnad fetaost (man kan låta bli osten också för de som inte gillar den). Häll såsen i en såssnipa. Serveras med ris.

Kan göras för en person eller flera, beräkna en kycklingfile per person.


Detta recept på kycklingfilé i gräddsås är tillagt av Laila Karsson den 31.03.2008.





Sänd in dina egna recept
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

62.842 prenumeranter.


Sitemap | RSS | Personupplysningar | Om Webbkokbok | © HEPHEY 2007 - 2012

Kycklingfilé i gräddsås
Recept  >  Matrecept  >  Fågel  >  Kyckling  >  Kycklingfilé i gräddsås