Maki

Maki

Läcker maki.

Årstid: Hela året
Personer: N/A
Receptet är ej fettsnålt.
Träffar: 2313
Tipsa en vän
Skriv ut
Ingredienser:

Du behöver följande ingredienser till detta recept maki.

1 noriblad
50 g crabsticks
Sushiris, kokat efter anvisningarna på förpackningen.
Avokado som hällts över med citronsaft.
Gurka, skalad och skuren i tändsticksstora bitar.
Ev. lite majonnäs

Tillvägagångssätt för maki:

Packa in sushiplattan i plastfolie och lägg ett noriblad på.

Lägg en kula sushiris i mitten av tången och tryck så ut riset så det täcker allt utom 2 cm av noribladet.

Skär crabsticksen, avokadon och gurkan i avlånga bitar och lägg dem lite längre ut än mitten på bladet. Tillsätt ev. Majonnäs.

Rulla här efter bladet till en rulle. Då du når slutet så fuktar du de sista 2 cm med vatten och ”klistrar” på så sätt ihop rullen.

Skär rullen i 6-8 bitar.


Detta recept på maki är tillagt av Cathrine den 11.02.2011.





Sänd in dina egna recept
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

62.842 prenumeranter.


Sitemap | RSS | Personupplysningar | Om Webbkokbok | © HEPHEY 2007 - 2012

Weboppskrifter
Recept  >  Matrecept  >  Asiatisk mat  >  Japansk mat  >  Maki