Marinerad fläskfilé

Marinerad fläskfilé

Marinaden gör fläskfilén saftig och god.

Årstid: Hela året
Personer: N/A
Receptet är ej fettsnålt.
Träffar: 3220
Tipsa en vän
Skriv ut
Ingredienser:

Du behöver följande ingredienser till detta recept marinerad fläskfilé.

1 fläskfilé
½ kruka färsk basilika
1 vitlöksklyfta
2 dl soltorkade tomater
3 msk olivolja
2 dl rödvin
Salt och peppar

Tillvägagångssätt för marinerad fläskfilé:

Mixa basilika, vitlök, soltorkade tomater, olja och rödvin. Smaka av marinaden med salt och peppar.

Skär bort fett och senor från köttet. Lägg köttet i en påse och häll i marinaden. Stäng igen påsen och låt ligga minst 1 timme innan tillagning.

Häll ner marinaden och köttet i en ugnsfast form och låt köttet rinna av lite. Ta upp köttet och stek det på alla sidor i en stekpanna. Lägg tillbaka köttet i formen och vänd det i marinaden. Stek i ugnen på 200 grader i 20-25 min. Ta ut köttet och låt det vila några minuter innan servering.



Detta recept på marinerad fläskfilé är tillagt av Cathrine den 15.08.2011.





Sänd in dina egna recept
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

62.842 prenumeranter.


Sitemap | RSS | Personupplysningar | Om Webbkokbok | © HEPHEY 2007 - 2012

Weboppskrifter
Recept  >  Matrecept  >  Kött  >  Fläskfilé  >  Marinerad fläskfilé