Marinerad oxfilé

Marinerad oxfilé

Marinaden gör biffarna extra goda och smakrika.

Årstid: Hela året
Personer: N/A
Receptet är ej fettsnålt.
Träffar: 1537
Tipsa en vän
Skriv ut
Ingredienser:

Du behöver följande ingredienser till detta recept marinerad oxfilé.

300 gram oxfilé i tunna skivor
3/4 deciliter olivolja
½ schalottenlök
1 bunt persilja
1 vitlöksklyfta
2 msk dijonsenap
4 msk vatten
Salt och peppar

Tillvägagångssätt för marinerad oxfilé:

Rör ihop senap och vatten i en skål, därefter vispas olivoljan i lite åt gången. Blenda ihop vitlöken, schalottenlöken, persiljan och senapsdressingen (förslagsvis med en stavmixer). Smaka av med salt och peppar.

Pensla köttet med marinaden och låt stå och dra sig i ca 10 min. Stek sedan köttet i en panna, några minuter på varje sida, allt efter smak (kan även grillas).

Kan serveras med nypotatis och en god flaska rödvin.



Detta recept på marinerad oxfilé är tillagt av Cathrine den 25.01.2010.





Sänd in dina egna recept
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

62.842 prenumeranter.


Sitemap | RSS | Personupplysningar | Om Webbkokbok | © HEPHEY 2007 - 2012

Weboppskrifter
Recept  >  Matrecept  >  Kött  >  Oxfilé  >  Marinerad oxfilé