Oxstek i gryta

Oxstek i gryta

Oxsteken blir läckert mör.

Årstid: Hela året
Personer: 4
Receptet är ej fettsnålt.
Träffar: 4551
Tipsa en vän
Skriv ut
Ingredienser:

Du behöver följande ingredienser till detta recept oxstek i gryta.

ca. 750 g Nötbringa eller liknande
15 g margarin
1 tsk salt
2-3 lök
grovmald peppar
1-2 tsk Maizena
2½ dl vatten

Tillvägagångssätt för oxstek i gryta:

Bryn köttet i en gryta med margarin, salta och peppra steken. Skär löken i klyftor och tillsätt dessa i grytan, låt steka tills de fått lite färg. Häll i vatten och låt köttet småsteka under lock i ca. 1,5 timme, tills köttet är mört. Ta upp köttet och red såsen med maizena.

Servera steken med potatis och olika sorters grönsaker.



Detta recept på oxstek i gryta är tillagt av Cathrine den 03.03.2010.





Sänd in dina egna recept
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

62.842 prenumeranter.


Sitemap | RSS | Personupplysningar | Om Webbkokbok | © HEPHEY 2007 - 2012

Weboppskrifter
Recept  >  Matrecept  >  Kött  >  Oxstek i gryta