Pannacotta

Pannacotta

En underbar pannacotta med vit choklad och hallon.

Årstid: Hela året
Personer: 6
Receptet är ej fettsnålt.
Träffar: 6667
Tipsa en vän
Skriv ut
Ingredienser:

Du behöver följande ingredienser till detta recept pannacotta.

2 gelatinblad
3 dl vispgrädde
1 dl mjölk
2 msk strösocker
80 g vit choklad

Hallonsås:
2,5 dl hallon

Tillvägagångssätt för pannacotta:

Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten i ca 5-10 min. Koka upp grädden och mjölken tillsammans i en kastrull. Ta kastrullen av värmen och tillsätt sockret, chokladen och gelatinbladen (ta upp dessa ur vattnet först och krama ur dem ordentligt). Rör tills krämen är helt slät och häll sedan upp den i fina glas. Ställ pannacottan till att stelna i kylskåpet.

Innan servering mixas hallonen med en stavmixer och såsen hälls ovanpå pannacottan. Dekorera med några hallon på toppen.

Detta recept på pannacotta är tillagt av Cathrine den 10.02.2010.





Sänd in dina egna recept
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

62.842 prenumeranter.


Sitemap | RSS | Personupplysningar | Om Webbkokbok | © HEPHEY 2007 - 2012

Weboppskrifter
Recept  >  Matrecept  >  Desserter  >  Choklad  >  Pannacotta