Pannbiff

Pannbiff

Pannbiffar med ärtor och morötter.

Årstid: Hela året
Personer: N/A
Receptet är ej fettsnålt.
Träffar: 3355
Tipsa en vän
Skriv ut
Ingredienser:

Du behöver följande ingredienser till detta recept pannbiff.

250 g kalvfärs
250 g svinfärs
Salt
Peppar
1 ägg
ströbröd
100 g smör eller margarin
Persilja

Tillvägagångssätt för pannbiff:

Tärna morötterna och koka dem i lite vatten med salt och socker. När morötterna kokat klart tillsättes de frusna ärtorna, låt koka upp och häll sedan av vattnet. Sätt ett lock på och ställ åt sidan.

Blanda kalvfärsen med svinfärsen och forma köttet till lagom stora biffar.

Piska ägget med 2 msk vatten. Doppa biffarna i ströbröd och så i ägg och till sist ytterliggare en gång i ströbröd.

Stek biffarna på båda sidorna i smöret i en varm panna. Stek tills de fått färg och är helt genomstekta.

Servera med kokt potatis och de kokta grönsakerna. Garnera med persiljan.



Detta recept på pannbiff är tillagt av Cathrine den 09.04.2010.





Sänd in dina egna recept
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

62.842 prenumeranter.


Sitemap | RSS | Personupplysningar | Om Webbkokbok | © HEPHEY 2007 - 2012

Weboppskrifter
Recept  >  Matrecept  >  Köttfärs  >  Pannbiff