Päron-banankaka

Päron-banankaka

Servera gärna med en klick vispgrädde eller vaniljglass.

Årstid: Hela året
Personer: N/A
Receptet är ej fettsnålt.
Träffar: 4986
Tipsa en vän
Skriv ut
Ingredienser:

Du behöver följande ingredienser till detta recept päron-banankaka.

250 g margarin
460 g socker
4 ägg
1 mosad banan
1 rivet päron
50 g havregryn
¼ dl mjölk
½ tsk salt
2 tsk bikarbonat
2 tsk kardemumma
2 tsk vaniljextrakt
375 g mjöl
Dadlar efter smak, kan uteslutas

Tillvägagångssätt för päron-banankaka:

Blanda rumstempererat socker och margarin. Knäck i äggen, ett i taget. Blanda samman de torra ingredienserna och rör ner dem i äggsmeten. Tillsätt mjölk, päron och banan.

Häll ner smeten i en långpanna och ställ in denna i ugnen på 180 grader i ca 30-35 min. Kakan är klar när den inte längre sitter fast i kanten på långpannan.

Detta recept på päron-banankaka är tillagt av Cathrine den 15.11.2011.





Sänd in dina egna recept
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

62.842 prenumeranter.


Sitemap | RSS | Personupplysningar | Om Webbkokbok | © HEPHEY 2007 - 2012

Weboppskrifter
Recept  >  Matrecept  >  Baka  >  Päron-banankaka