Påskägg

Årstid: Påsk
Personer: N/A
Receptet är ej fettsnålt.
Träffar: 1510
Tipsa en vän
Skriv ut
Ingredienser:

Du behöver följande ingredienser till detta recept påskägg.

250-300 gram marcipan
Lite florsocker

Fyllning:
150 gram nougat
35 gram mandelflarn

Tillvägagångssätt för påskägg:

Älta marsipanen till den blir smidig och lätt att arbeta med. Kavla ut marsipanen och tryck sedan ut cirklar m.h.a. ett glas (diameter på ca 7cm). Blanda nougaten med mandelflagorna. Lägg lite nougatblandning på varje cirkel och vik över marsipanen, forma till ett ägg. Dekorera äggen med lite florsocker, ev. Kan man doppa äggen i smält choklad.


Detta recept på påskägg är tillagt av Cathrine den 10.04.2012.





Sänd in dina egna recept
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

62.842 prenumeranter.


Sitemap | RSS | Personupplysningar | Om Webbkokbok | © HEPHEY 2007 - 2012

Påskägg
Recept  >  Matrecept  >  Diverse  >  Påskägg