Potatispesto

Potatispesto

Peston kan lätt anrättas dekorativt.

Årstid: Hela året
Personer: N/A
Receptet är ej fettsnålt.
Träffar: 2007
Tipsa en vän
Skriv ut
Ingredienser:

Du behöver följande ingredienser till detta recept potatispesto.

2 dl olja
200 g potatis
1 näve basilikablad
1 näve ruccola eller spenat
70 g pinjenötter (fungerar även med pistachnötter eller mandlar)
2 vitlöksklyftor
2 msk parmesan
Salt och peppar

Tillvägagångssätt för potatispesto:

Starta med att koka potatisarna och låt dem svalna helt.

Lägg alla ingredienser, förutom potatisen, i en mixer och mixa till en fin blandning. Mosa de kalla potatisarna och rör ner dem i pestoblandningen. Häll upp peston i burkar och ställ in i kylskåpet.

Peston smakar gott som tillbehör till bröd, kex och grillad mat.




Detta recept på potatispesto är tillagt av Cathrine den 29.03.2012.





Sänd in dina egna recept
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

62.842 prenumeranter.


Sitemap | RSS | Personupplysningar | Om Webbkokbok | © HEPHEY 2007 - 2012

Weboppskrifter
Recept  >  Matrecept  >  Potatis  >  Potatispesto