Potatispuckar

Årstid: Hela året
Personer: 4
Receptet är ej fettsnålt.
Träffar: 4727
Tipsa en vän
Skriv ut
Ingredienser:

Du behöver följande ingredienser till detta recept potatispuckar.

CA 10 POTATISAR
1 ST SMÖRDEG PÅ RULLE FINNS I KYLDISKEN
1 ASK CANTADOUOST MED VITLÖK
3 DL RIVEN VÄSTERBOTTENOST
1 ÄGG TILL PENSLING

Tillvägagångssätt för potatispuckar:

Skala och koka potatisen, pressa och låt svalna.
Kavla ut smördegen och bred den med Cantadouosten. Lägg på den kalla pressade potatisen och strö över nästan all VB-ost. Rulla ihop som en rulltårta. Skär sedan ca 2-3 cm skivor av rullen lägg på en plåt. Pensla med uppvispat ägg och strö sist över lite riven VB-ost. Grädda ca 10-15 min i 200 grader. Gott till både kött, fisk eller som vegetarisk!

Detta recept på potatispuckar är tillagt av Inger Nilsson den 11.03.2008.





Sänd in dina egna recept
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

62.842 prenumeranter.


Sitemap | RSS | Personupplysningar | Om Webbkokbok | © HEPHEY 2007 - 2012

Potatispuckar
Recept  >  Matrecept  >  Svensk mat  >  Potatispuckar