Rödbetschutney
Gott tillbehör.
Årstid: Hela året
Personer: 5
Receptet är ej fettsnålt.
Träffar: 4429
Ingredienser:
Du behöver följande ingredienser till detta recept rödbetschutney.
500 g rödbetor
4 lök
75 g socker
1,5 dl ättika
Salt
Peppar
Tillvägagångssätt för rödbetschutney:
Skala rödbetorna och riv dem på ett rivjärn. Strimla löken.
Lägg ner rödbetorna, löken, ättikan och sockret i en gryta och koka upp. Låt chutneyn småkoka, under lock, på svag värme i ca 1 timmes tid eller tills chutneyn har en grötig konsistens. Smaka av med salt och peppar.
Servera chutneyn med detsamma eller häll upp den i rengjorda, kokade burkar så håller den sig länge i kylskåpet.
Detta recept på rödbetschutney är tillagt av Cathrine den 25.04.2012.
Sänd in dina egna recept