Rödbetschutney

Rödbetschutney

Gott tillbehör.

Årstid: Hela året
Personer: 5
Receptet är ej fettsnålt.
Träffar: 4429
Tipsa en vän
Skriv ut
Ingredienser:

Du behöver följande ingredienser till detta recept rödbetschutney.

500 g rödbetor
4 lök
75 g socker
1,5 dl ättika
Salt
Peppar

Tillvägagångssätt för rödbetschutney:

Skala rödbetorna och riv dem på ett rivjärn. Strimla löken.

Lägg ner rödbetorna, löken, ättikan och sockret i en gryta och koka upp. Låt chutneyn småkoka, under lock, på svag värme i ca 1 timmes tid eller tills chutneyn har en grötig konsistens. Smaka av med salt och peppar.

Servera chutneyn med detsamma eller häll upp den i rengjorda, kokade burkar så håller den sig länge i kylskåpet.


Detta recept på rödbetschutney är tillagt av Cathrine den 25.04.2012.





Sänd in dina egna recept
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

62.842 prenumeranter.


Sitemap | RSS | Personupplysningar | Om Webbkokbok | © HEPHEY 2007 - 2012

Weboppskrifter
Recept  >  Matrecept  >  Tillbehör  >  Rödbetschutney