Ruccolapesto

Ruccolapesto

Vackert grön ruccolapesto.

Årstid: Hela året
Personer: N/A
Receptet är ej fettsnålt.
Träffar: 1643
Tipsa en vän
Skriv ut
Ingredienser:

Du behöver följande ingredienser till detta recept ruccolapesto.

100 gram ruccola
50 gram pinjekärnor
4 msk olivolja
1 msk citronsaft
50 gram parmesanost
Salt och peppar

Tillvägagångssätt för ruccolapesto:

Skölj ruccolan grundligt.
Rosta pinjekärnorna i en torr stekpanna tills de fått en ljusbrun färg.
Mixa alla ingredienserna med en stavmixer.
Smaka av med salt och peppar.


Detta recept på ruccolapesto är tillagt av Cathrine den 03.03.2011.





Sänd in dina egna recept
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

62.842 prenumeranter.


Sitemap | RSS | Personupplysningar | Om Webbkokbok | © HEPHEY 2007 - 2012

Weboppskrifter
Recept  >  Matrecept  >  Italiensk mat  >  Pesto  >  Ruccolapesto