SacherIngredienser:
Du behöver följande ingredienser till detta recept sacher.
Tillvägagångssätt för sacher:Smält chokladen till tårtbottnen över ett vattenbad. Blanda smör, florsocker och vaniljsocker i en skål tills blandningen är ljust vit. Tillsätt en äggula åt gången i smörblandningen och blanda väl. Rör ner den smälta chokladen. Vispa äggvitorna och sockret till hårt skum (det ska i princip gå att vända bunken upp och ner utan att äggvitorna faller ur). Vänd försiktigt ner äggvitorna i chokladsmeten tills allt är väl blandat. Ha tillsist i mjölet lite åt gången. Smörj och mjöla en form (25 cm i diametern). Häll ner smeten i formen och grädda i ugnen på 180 grader i 50-60 min, eller tills kakan är fast i mitten. Ta ut kakan och låt den stå i formen i 10 min innan den tas ur formen och läggs på ett galler för att svalna. Sänd in dina egna recept |
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev:
62.842 prenumeranter.
|