Tomatpaj

Tomatpaj

Saftig och god tomatpaj.

Årstid: Hela året
Personer: N/A
Receptet är ej fettsnålt.
Träffar: 2433
Tipsa en vän
Skriv ut
Ingredienser:

Du behöver följande ingredienser till detta recept tomatpaj.

1 pajbotten (kan köpas färdig i affären eller göras egen)
2 stora lökar eller 3 små
1 dl soltorkade tomater
4 ägg
400 gram keso
½ dl mjölk
Salt och peppar
2 tomater

Tillvägagångssätt för tomatpaj:

Tryck i pajdegen i en pajform, förgrädda eventuellt. Hacka lök och soltorkade tomater, fördela dem i pajformen.

Vispa ihop ägg och mjölk och blanda sedan i keson, salt och peppar. Häll äggblandningen i pajformen.

Skiva tomaterna och lägg dem på toppen av pajen.

Ställ in pajen i ugnen på 220 grader i ca 45 min.



Detta recept på tomatpaj är tillagt av Cathrine den 26.05.2011.





Sänd in dina egna recept
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

62.842 prenumeranter.


Sitemap | RSS | Personupplysningar | Om Webbkokbok | © HEPHEY 2007 - 2012

Weboppskrifter
Recept  >  Matrecept  >  Paj  >  Tomatpaj