Torsk med senap och grönsaker

Årstid: Hela året
Personer: 4
Receptet är fettsnålt.
Träffar: 2039
Tipsa en vän
Skriv ut
Ingredienser:

Du behöver följande ingredienser till detta recept torsk med senap och grönsaker.

600 gram torskfiléer
2 purjolök
2 morötter
2 lök
4-5 tomater
Senap
2 tsk timjan
Salt och peppar

Tillvägagångssätt för torsk med senap och grönsaker:

Gör rent purjolöken och snitta dem fint. Skala och skiva morötterna. Purjolök, morötter och timjan kokas i ca 5 min i lite vatten. Lägg grönsakerna i en smord ugnsfast form.

Bred torskfiléerna med senap på den ena sidan och lägg dem sedan på grönsakerna med senapssidan nedåt. Krydda med salt och peppar.

Skär löken i ringar och lägg ovanpå fisken. Till sist läggs som ett lock av tomatskivor på toppen.

Sätt in fatet i ugnen på 200 grader i ca 40-45 min.

Klart till servering.


Detta recept på torsk med senap och grönsaker är tillagt av Cathrine den 16.02.2011.





Sänd in dina egna recept
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

62.842 prenumeranter.


Sitemap | RSS | Personupplysningar | Om Webbkokbok | © HEPHEY 2007 - 2012

Torsk med senap och grönsaker
Recept  >  Matrecept  >  Fisk  >  Torsk  >  Torsk med senap och grönsaker