Ugnsbakad fisk

Ugnsbakad fisk

God fisk med smak av vitlök och oliver

Årstid: Hela året
Personer: N/A
Receptet är fettsnålt.
Träffar: 2058
Tipsa en vän
Skriv ut
Ingredienser:

Du behöver följande ingredienser till detta recept ugnsbakad fisk.

800g fiskfilé
2-3 msk örtblandning
2-3 msk vitlök
2-3 msk naturell mjukost
1-2 msk olivolja
ca 10 gröna oliver
Salt och peppar efter smak

Tillvägagångssätt för ugnsbakad fisk:

Skär fisken i lagom stora bitar och lägg dem i en ugnsfast form. Rör samman övriga ingredienser i en skål. Fördela blandningen över fisken och krydda med salt och peppar. Ställ in formen ca 20 minuter på 200 grader. Serveras med potatis och en god sås.

Detta recept på ugnsbakad fisk är tillagt av Mårten den 03.02.2009.





Sänd in dina egna recept
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

62.842 prenumeranter.


Sitemap | RSS | Personupplysningar | Om Webbkokbok | © HEPHEY 2007 - 2012

Weboppskrifter
Recept  >  Matrecept  >  Fisk  >  Ugnsbakad fisk