Baconpaj

Gå tillbaka till Baconpaj.

Årstid: Hela året - Personer: N/A - Fettsnålt recept: Nej - Träffar: 3555

Ingredienser:

150 gram bacontärningar
1 pajbotten (köp färdig eller gör en själv)
1 stor lök
3 purjolökar
3 ägg
1,5 dl mjölk
6 msk crème fraiche
Salt och peppar


Tillvägagångssätt:

Stek bacontärningarna i en stekpanna tills de är gyllenbruna och lägg dem sedan på en tallrik med hushållspapper.

Lägg pajbottnen i en pajform. Hacka lök och purjolök, fördela över pajbottnen. Vispa ägg, mjölk, crème fraiche, salt och peppar. Häll ner äggblandningen i pajformen och strö bacontärningarna på toppen.

Ställ in pajen på 220 grader i ca 45 min.



Detta recept på Baconpaj är tillagt av Cathrine den 11-08-2011

Webbkokbok.se (som del av HEPHEY) har copyright på all text, grafik och annat material på denna sida. Materialet får inte återges utan tillåtelse.