Kyckling garam masala

Gå tillbaka till Kyckling garam masala.

Årstid: Hela året - Personer: 4 - Fettsnålt recept: Nej - Träffar: 2064

Ingredienser:

2 msk olja
600 g kycklingfilé
4 lök
4 vitlöksklyftor
2 msk ingefära
3 msk garam masala
1 tsk kardemumma
1 msk koriander
1 msk spiskummin
1 burk krossade tomater (4 dl)
1 burk kokosmjölk (4 dl)
Salt

Tillbehör:
Ris
Mangochutney


Tillvägagångssätt:

Värm upp oljan i en gryta och stek kycklingfiléerna på alla sidor.

Strimla löken och finhacka vitlöken. Lägg ner i grytan och låt steka.

Skala ingefära och finhacka den. Lägg ner ingefäran i grytan tillsammans med alla kryddorna, blanda väll.

Tillsätt de krossade tomaterna och kokosmjölken. Låt rätten koka i ca 30 min. Smaka av med salt.

Servera med ris och mangochutney.


Detta recept på Kyckling garam masala är tillagt av Cathrine den 23-05-2012

Webbkokbok.se (som del av HEPHEY) har copyright på all text, grafik och annat material på denna sida. Materialet får inte återges utan tillåtelse.