Julskinka

Julskinka

Här är skinkan skuren i skivor, klar till servering.

Årstid: Jul
Personer: 6
Receptet är ej fettsnålt.
Träffar: 1821
Tipsa en vän
Skriv ut
Ingredienser:

Du behöver följande ingredienser till detta recept julskinka.

Julskinka
Lagerblad
Salt

3 msk senap
1 msk sirap
1 msk potatismjöl
1 äggula
salt och peppar

Tillvägagångssätt för julskinka:

Stick en köttermometer i skinkan. Lägg skinkan i en kastrull med svålsidan uppåt och täck med kallt vatten. Koka upp skinkan, skumma av, och tillsätt 2 lagerblad. Låt sjuda under lock till termometern visar 77 grader. Låt skinkan kallna i spadet. Ta upp och ta bort överflödigt fett.

Blanda senap, sirap, potatismjöl, äggula, salt och peppar till en smet. Lägg smeten på den kalla skinkan och sätt in i en medelvarm ugn (175 grader) tills griljeringen fått fin färg.

Detta recept på julskinka är tillagt av Mårten den 24.09.2007.





Sänd in dina egna recept
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

62.842 prenumeranter.


Sitemap | RSS | Personupplysningar | Om Webbkokbok | © HEPHEY 2007 - 2012

Weboppskrifter
Recept  >  Matrecept  >  Säsongsmat  >  Julmat  >  Julskinka