Varm lerpottasill

Årstid: Sommar
Personer: 4
Receptet är ej fettsnålt.
Träffar: 2070
Tipsa en vän
Skriv ut
Ingredienser:

Du behöver följande ingredienser till detta recept varm lerpottasill.

2 burkar matjesfile
1 rödlök
3 kokta ägg.
dill
skirat smör

Tillvägagångssätt för varm lerpottasill:

Ta två burkar matjesfileer och häll av spadet. Lägg dem i en skål, gärna lerkruka. Koka tre ägg hårdkokta och hacka dem i småbitar, lägg över sillen. Hacka löken och lägg i skålen. Smält ca 100g smör så att det blir brunt. Häll smöret över sillen. Strö över hackad dill. Serveras direkt med färsk potatis.

Detta recept på varm lerpottasill är tillagt av agnetha den 24.04.2008.





Sänd in dina egna recept
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

62.842 prenumeranter.


Sitemap | RSS | Personupplysningar | Om Webbkokbok | © HEPHEY 2007 - 2012

Varm lerpottasill
Recept  >  Matrecept  >  Svensk mat  >  Varm lerpottasill